boxsprings - bedden - matrassen

Bij Cosylook in Antwerpen vind je een mooi assortiment van boxsprings, bedden en matrassen. Wij zijn dealer van Schramm, Magnitude, Somnus en Beka.

Cosylook levert compleet nieuwe bedden op maat. Maar we kunnen ook een nieuw slaapsysteem aanbieden in een bestaand bed of nieuw design bed.

boxsprings

Ontdek hier ons aanbod van boxspring bedden : van  modern over design tot klassieke boxsprings, hoge of lage boxsprings, met lage of hoge pootjes, in een stof die perfect past bij je interieur,… Wij maken je boxspring bed op maat

bedden

Ontdek hier ons aanbod bedden en bedomrandingen met inlegboxsprings en verzonken matras binnen het bedkader. De hoofdborden bij de boxsprings kunnen ook gecombineerd worden met een bedomranding

matrassen

Ontdek hier ons aanbod pocketveren matrassen voor boxsprings gevuld met 100% natuurlijke materialen. De matrassen zijn geschikt voor vlakke en elektrische boxsprings.

dekbedden

Ontdek hier ons aanbod van donsdekens en synthetische dekbedden. Wat zijn de belangrijkste onderhoud tips om je donzen dekbed zo lang mogelijk te gebruiken? Breng je donsdeken binnen voor een reinigingsbeurt.

hoofdkussens

Bij Cosylook vind je een ruim assortiment van donzen hoofdkussens in alle mogelijke maten. Verder hebben wij ook ergonomische hoofdkussens, latex, traagschuim en synthetische hoofdkussens. 

matrasbeschermers

Wij bieden een ruim assortiment matrasbeschermers aan: anti-allergisch en anti-huisstofmijt, verkoelend katoen, waterdicht, stretch met tencel en molton.

Afspraak

Maak een afspraak om uw nieuw bed te testen.

Dit kan eventueel ook na de gebruikelijke openingsuren.

Wij contacteren u zo snel mogelijk om een afspraak vast te leggen.