Breng meer groen in huis!

Met deze zachtgroen pasteltinten breng je een zomers gevoel in huis! Katrien stelde een mooi geheel samen uit de collecties van Mirabel Slabbinck, Abyss en Libeco.

Vooraan satijn katoenen dekbedovertrekken, lakens en hoeslakens is verschillende pastels van groen, aangevuld met Harva in het wit en zachtgroen borduursel. Dit superlichte bedlinnen wordt met veel zorg en vakmanschap gemaakt in Brugge bij Mirabel Slabbinck.

Naast het bedlinnen ligt een groen assortiment van badlinnen in drie verschillende uitvoeringen : super dik en absorberend, dunner en een katoenen badhanddoek. Op de achtergrond ook een bijpassende badjas met dolsjaal in dezelfde tint. De badjas is een exclusief ontwerp gemaakt door Abyss voor Cosylook. Om het geheel compleet te maken is het mogelijk om in dezelfde kleuren aangepaste badmatten op maat te verkrijgen van Habidecor. De badmatten bestaan in verschillende diktes, al dan niet omkeerbaar en/of met een anti-sliplaag.

Vooraan tafellinnen uit de nieuwe collectie van Libeco : stonewashed linnen met polyester tafellaken met bijpassende servetten en tafellopers . Dit tafellinnen in kleur sea foam is ook verkrijgbaar op maat.